Jag älskar att hitta små smarta saker som kan underlätta vissa vardagsproblem som  förälder. Denna gång hittade jag ”Säkerhetsbälte för barn i kundvagn” hos Sakfabriken.se. Jag kunde inte annat än le lite när jag såg den, för jag minns att det ibland kunde vara riktigt besvärligt med en sprallig liten busunge medan man skulle handla…o jag är säker att den kommer att inhandlas till liten bebis sedan!

Såhär skriver Sakfabriken.se själv om produkten; Som alla föräldrar vet kan det ofta bli lite stressigt i affären när barnet ska stå i stolen, de ska ner i vagnen (bland alla matvaror….ägg!!!) och upp i stolen igen – så hålls det på, känns det igen?
I värsta fall kan barnet ramla ur vagnen och skada sig, olyckor händer ofta!!
Med barnet fastspänt i vagnen kan handlandet äntligen bli lugnt och skönt och du kan koncentrera dig på det du ska – att handla!
Många som provat produkten blir glatt överraskade då de märker att barnet blir lugnt och accepterar att sitta där de sitter, ingen stress i affären längre!! Det bli roligt att handla med ditt barn, och det är ju så det ska vara!

Produkten är omskriven i Vi Föräldrar nr 13 2009.

Produkten uppfyller säkerhetskraven enligt standard EN 13210:2004
Bältet är ca 85cm långt och reglerbart. Vill du korta bandet är det bara att klippa av och bränna lite på änden så det inte repar upp sig! Man fäster bältet med ett ”snäpp” spänne(ett barn kan inte öppna detta).
Ha alltid ett säkerhetsbälte med dig till affären – för din trygghet och ditt barns säkerhet!!
OBS! Även fastspänd med bälte – lämna aldrig ett barn utom synhåll i kundvagnen!
Material 100% nylon

(Psst. Jag kommer att starta upp en tävling o lotta ut ett ”Säkerhetsbälte för barn i kundvagn” nu i veckan…så lägg gärna till mig på bloglovin så ni inte missar det! )

Annons