Jag har fått äran att dra igång en tävling i samarbete med Ping Pong barnkläder. Denna gång lottar jag ut ett valfritt barnplagg värde 300 kronor från deras webshop!

”På Ping Pong Barnkläder säljer vi barnkläder och barnartiklar med fokus på barnkläder i högre kvalité. Hos oss finns barnkläder för både flickor och pojkar samt babykläder. Vårt utbud innefattar barnkläder som tröjor, byxor, klänningar, underkläder, ytterkläder, mössor, bodys och mycket mer. Alla barnkläder är noga utvalda.”

”Jag tävlar hos Edvinsmamma om ett valfritt barnplagg värde 300 kronor från
Ping Pong barnkläder. Var med o tävla HÄR du med!”

Reglerna är enkla och alla kan självklart vara med och vinna!
För 1 lott; Gå in o kika hos Ping Pong barnkläder o berätta i en kommentar om vad du önskar för plagg o motivera varför just du ska bli den lyckliga vinnaren. Gör detta tillsammans med erat namn, mailadress och eventuellt bloggadress.

För 2 lotter; Så länkar ni också till tävlingen från eran blogg med tävlingsbilden o den kursiva texten nedanför (kolla också att länkarna fungerar). Har ni ingen blogg så mailar ni och tipsar minst 4 vänner om tävlingen plus att du skickar ett mail till mig (elinteg@hotmail.com) så jag vet att det är ”riktigt gjort”. Lämna sedan en till kommentar med länk till tävlingsinlägget eller skriv ”jag har tipsat genom mail”.

Tävlingen avslutas den 29 April klockan 21.00
Vinnare utses genom lottning.

Lycka till!

Annonser