Jag har fått äran att samarbeta med en urmysig butik som heter Darlingexpress.com. Där hittar man fina bebiskläder, bebistillbehör men också lite barnkläder o annat skoj. Dom har en massa bra märken som till exempel byJezz, Elodie Details, Kalle Kryp, Lebel Label, Liandlo, Liten Jag, MysPlysch, Snoffs, Sobea o Socks on (snart finns även Lundmyr i butiken, ett av mina favoritmärken på bebiskläder)…

”Jag tävlar inne hos Edvinsmamma om valfria varor värde 400 kronor
från Darlingexpress.com. Tävlingen finns HÄR!”

Reglerna är enkla och alla kan självklart vara med och vinna!
För 1 lott; Gå in till Darlingexpress.com o skriv i en kommentar om vad du skulle välja för varor om Du blir den lyckliga vinnaren. Bli gärna också ett fan till Darlingexpress.com på facebook. Gör detta tillsammans med erat namn, mailadress och eventuellt bloggadress.

För 2 extra lotter; Så länkar ni också till tävlingen från eran blogg med tävlingsbilden o den kursiva texten nedanför (kolla också att länkarna fungerar). Har ni ingen blogg så mailar ni och tipsar minst 5 vänner om tävlingen plus att du skickar ett mail till mig (elinteg@hotmail.com) så jag vet att det är ”riktigt gjort”. Lämna sedan en till kommentar med länk till tävlingsinlägget eller skriv ”jag har tipsat genom mail”.

Tävlingen avslutas den 17 Maj klockan 21.00
Vinnare utses genom lottning.

Lycka till!

Annonser