Ny rolig tävling, denna gång i samarbete med Kalasbolaget.se. En butik som man bara måste älska med alla deras kalasprodukter. För man måste absolut inte planera kalas för  att beställa något roligt från dom…

OM KALASBOLAGETDet skall vara roligt med kalas, fest och party! 
Att duka fint är toppen, men det finns mycket mer än så. Med inspiration hämtad under ett par år i USA vill Kalasbolaget erbjuda ett bredare sortiment av kalastillbehör. Grillkvällar med 5-kamp och enfärgade pappmuggar och tallrikar, 50-årsbuffé med champagneglas i plast, poolparty med Hawaiitema, barnkalas eller 14-åringens texmexparty – förhoppningen är att alla kan hitta något som passar.

”Jag tävlar hos Edvinsmamma om presentkort värde 350 kronor
hos Kalasbolaget. Där hittar man fina barnkalas– o kalastillbehör!
Tävla HÄR du med.”

Reglerna är enkla och alla kan självklart vara med och vinna!
För 1 lott; Gå in till Kalasbolaget o skriv i en kommentar om vilka saker du skulle köpa för presentkortet om du blev den lyckliga vinnaren. Motivera också varför just Du ska vinna. Gör detta tillsammans med erat namn, mailadress och eventuellt bloggadress.

För 2 extra lotter; Så länkar ni också till tävlingen från eran blogg med tävlingsbilden o den kursiva texten nedanför (kolla också att länkarna fungerar). Har ni ingen blogg så mailar ni och tipsar minst 5 vänner om tävlingen plus att du skickar ett mail till mig (elinteg@hotmail.com) så jag vet att det är ”riktigt gjort”. Lämna sedan en till kommentar med länk till tävlingsinlägget eller skriv ”jag har tipsat genom mail”.

Tävlingen avslutas den 4 juni klockan 21.00
Vinnare utses genom lottning.

Lycka till!

Annonser