Lille Es födelsedag ska absolut firas med en ny tävling. O en tävling i samarbete med Smultronbyn passar utmärkt. Vinsten är ett valfritt minibowlingset eller babymobil…

OM SMULTRONBYN; Smultronbyn Handelsbolag är ett nystartat företag som bildades i februari 2009 och det drivs av oss två systrar – Annika och Maria. Vår affärside är att sälja miljövänliga, barnsäkra och hållbara leksaker. Främst satsar vi på leksaker i tyg och trä, material som kan hålla i generationer. 
Vi köper in varor från leverantörer både i Sverige och övriga världen. Vi har även en egen produktion där vi tillverkar främst egendesignade kläder och textilprodukter för barn under märket Smultronbarn Barnkläder. I Smultronbarns kollektion ingår bl a haklappar, förkläden, mössor, barnhanddukar och ett fiskedammsset.

”Jag tävlar inne hos Edvinsmamma om fina leksaker från Smultronbyn. Tävla HÄR du med!

Reglerna är enkla och alla kan självklart vara med och vinna!
För 1 lott; Gå in till Smultronbyn o skriv i en kommentar om vilket minibowlingset eller babymobil du önskar om just Du blir den lyckliga vinnaren. Gör detta tillsammans med erat namn, mailadress och eventuellt bloggadress.

För 2 extra lotter; Så länkar ni också till tävlingen från eran blogg med tävlingsbilden o den kursiva texten nedanför (kolla också att länkarna fungerar). Har ni ingen blogg så mailar ni och tipsar minst 5 vänner om tävlingen plus att du skickar ett mail till mig (elinteg@hotmail.com) så jag vet att det är ”riktigt gjort”. Lämna sedan en till kommentar med länk till tävlingsinlägget eller skriv ”jag har tipsat genom mail”.

Tävlingen avslutas den 7 Juni klockan 21.00
Vinnare utses genom lottning.

Lycka till!

Annonser