Dags för en ny tävling. Denna gång är det i samarbete med Johanna Form & Design o ett fint, grönt babyset i strl 62/68 med ett kort (värde över 400 kronor) lottas ut.

OM JOHANNA FORM & DESIGN; Johanna Lundqvist är formgivare och illustratör med stor kärlek för papper och mönster. Hennes första figur hette Gabbi och var student vid östra Real i Stockholm. Detta var starten till Rosa, Saga, Ängel, och Mamma o baby grundserie i papper.
Upptill den tecknade designserien finns frilansuppdrag inom illustrationer och grafiska mönster åt bland annat Ordning & Reda, Sandbergs tapeter, Mique of Sweden, Polarn o Pyret och Hemtex med flera…

”Jag tävlar hos Edvinsmamma om ett grönt babyset i strl 62/68 o ett kort (allt tillsammans värde över 400 kronor) från Johanna Form & Design. Var med o tävla HÄR du med!”

Reglerna är enkla och alla kan självklart vara med och vinna!
För 1 lott; Svara på frågan: Vilket år startades företaget Johanna Form & Design? (svaret hittar du här). Berätta också om vad du gillar mest hos Johanna Form & Design. Gör detta tillsammans med erat namn, mailadress och eventuellt bloggadress.

För 3 lotter; Så länkar ni också till tävlingen från eran blogg med tävlingsbilden o den kursiva texten nedanför (kolla också att länkarna fungerar). Har ni ingen blogg så mailar ni och tipsar minst 3 vänner om tävlingen plus att du skickar ett mail till mig (elinteg@hotmail.com) så jag vet att det är ”riktigt gjort”. Lämna sedan en till kommentar med länk till tävlingsinlägget eller skriv ”jag har tipsat genom mail”.

Tävlingen avslutas den 4 juli klockan 21.00
Vinnare utses genom lottning.

Lycka till ♥

(Kommentarerna kommer att godkännas först efter att tävlingen är avslutad)