Tänkte starta upp en ny rolig tävling i samarbete med Slitagekids.se med ett superpris i vinstpotten, nämligen ett par valfria Rockefellajeans. Kan det blir bättre?

OM SLITAGEKIDS.SEVi älskar kläderna och vi vill att även att ni ska hitta våra favoriter. Alla våra märken har sitt eget unika signum och att de klarar ett barns flitiga slitage och ett idogt tvättande. Vi ställer höga krav på de kläder som finns hos oss.  Hos oss hittar ni förutom barnkläder och barnartiklar även andra guldkorn som vi noga valt ut. För att nämna några märken; Nova Star, Isbjörn of Sweden, geggamoja och Clairekids.dk med flera.

”Jag tävlar hos Edvinsmamma om ett par valfria jeans från Rockefella i samarbete med Slitagekids.se. Var med o tävla här du med!”

Reglerna är enkla och alla kan självklart vara med och vinna!
För 1 lott; Gå in till Slitagekids.se o skriv i en kommentar om vilka Rockefella jeans o storlek du skulle önska om du blev den lyckliga vinnaren. Gör detta tillsammans med erat namn, mailadress och eventuellt bloggadress.

För 3 lotter; Så länkar ni också till tävlingen från eran blogg med tävlingsbilden o den kursiva texten nedanför (kolla också att länkarna fungerar). Har ni ingen blogg så mailar ni och tipsar minst 5 vänner om tävlingen plus att du skickar ett mail till mig (elinteg@hotmail.com) så jag vet att det är ”riktigt gjort”. Lämna sedan en till kommentar med länk till tävlingsinlägget eller skriv ”jag har tipsat genom mail”.

Tävlingen avslutas den 8 juli klockan 21.00
Vinnare utses genom lottning.

Lycka till ♥

Annonser