Ny tävling och denna gång i samarbete med Bamba. Där hittar man massor med roliga leksaker. Allt från leksakstält till pussel, finns något för varje barn. Alla leksaker du ser hos Bamba finns på lager. Det betyder att de skickas direkt efter din beställning vilket ger väldigt snabb leveranstid!

”Tävla hos Edvinsmamma om ett presentkort värde 300 kronor hos Bamba. Var gärna med och tävla HÄR du med”.

Reglerna är enkla och alla kan självklart vara med och vinna!
För 1 lott; Gå in till Bamba och skriv sedan en kommentar här nedan om vilken som var just din favoritvara. Gör detta tillsammans med erat namn, mailadress och eventuellt bloggadress.

För 2 lotter; Gå med i Bambas facebookgrupp (glöm inte att skriva vad du heter på facebook så jag lätt kan kolla). Värva gärna också vänner och maila mig vilka ni värvat (det får inte vara vänner ni värvat sen förut). Skriv i kommentaren om du gjort detta.

För 3 lotter; Så länkar ni också till tävlingen från eran blogg med tävlingsbilden o den kursiva texten nedanför (kolla också att länkarna fungerar). Har ni ingen blogg så mailar ni och tipsar minst 5 vänner om tävlingen plus att du skickar ett mail till mig (elinteg@hotmail.com) så jag vet att det är ”riktigt gjort”. Glöm inte att skriva med länken till tävlingsinlägget eller skriv ”jag har tipsat genom mail” om ni gjort det.

Tävlingen avslutas den 5 september klockan 21.00
Vinnaren utses genom lottning.

LYCKA TILL!

Annonser