Då drar jag igång en ny rolig tävling och denna gång i samarbete med Snutten.se. Där hittar man underbara snuttefiltar i 3-pack i en massa härliga färger. I vinstpotten denna gång är det ett snuttogram i valfri färg. Kanske har du en bebis som vill ha en mjuk och fin snuttefilt, eller varför inte ge bort i present till en vän som nyss fått barn?

OM SNUTTEN.SE; Snutten i 100% bomull finns i många färger. Tanken är att du ska ha ett flertal Snutten i samma färg i hemmet så att du alltid har en fräsch till hands utan att barnet fäster sig vid en enda som inte får tvättas. Har du flera barn kan varje barn ha sin färg. Vid amningen ligger snutten nära bröstet och babyns kind. Snart associerar barnet det mjuka tyget med trygga amningsstunder och närhet. När barnet växer följer Snutten med som en kär följeslagare i vardagen.

”Jag tävlar hos En pojkmammas vardag om ett valfritt snuttogram från Snutten.se. Tävlingen finns HÄR och avslutas den 30 september kl 21.00″

Reglerna är enkla och alla kan självklart vara med och vinna!
För 1 lott; Gå in till Snutten.se och se ut vilken färg du önskar om du blir den lyckliga vinnaren och skriv det i en kommentar till detta inlägg. Gör detta med ditt namn, mail och eventuellt bloggadress.

För 3 lotter; Så länkar ni också till tävlingen från eran blogg med tävlingsbilden o den kursiva texten nedanför (kolla också att länkarna fungerar). Har ni ingen blogg så mailar ni och tipsar minst 5 vänner om tävlingen plus att du skickar ett mail till mig (elinteg@hotmail.com) så jag vet att det är ”riktigt gjort”. Glöm inte att skriva med länken till tävlingsinlägget eller skriv ”jag har tipsat genom mail” om ni gjort det.

Tävlingen avslutas den 30 september klockan 21.00
Vinnaren utses genom lottning.

LYCKA TILL!

Annons