Jag om mina tre storebröder Henrik, Magnus och Stellan

Jag och Kennet

Lillebror Tommy som även är gudfar till lill Tore
(hittade inte mitt andra fotoalbum så jag kan tyvärr inte bjuda på en gammal bild på mig och Tommy tillsammans)

Mina bröder. Jag har fem bröder. Jag kan helt ärligt att jag dessutom har världens bästa bröder. Jag är i mitten i denna syskonklunga och kanske tur det då jag är ensam flicka.

Henrik. 9 år äldre än mig. Den äldsta av oss. Han som skickade kort till mig när han var på klassresa och som bar hem mig i en ryggsäck när jag var liten, hade tjatat till mig att få följa med han ut i skogen och inte orkade gå hem (ett av mina första minnen).

Magnus. 8 år äldre än mig. Han som lärde mig snuskvisor. Förstod inte innebörden av visan, men jag förstod att det var en sång som man inte fick sjunga. Kanske den bror jag bråkat mest med. Inte för att jag tycker minst om han utan för att han är för ärlig och jag är för känslig, haha.

Stellan. 5 år äldre än mig. Han som jag såg upp till. Han som kunde bygga linbanor av garn och lego till mina platsdjur i lekrummet. Han som jag fick ragga runt med i bilen. Han som har samma humor som mig. Han är också den bror som är duktigast på att retas, hihi.

Kennet. 3 år yngre än mig. Min första lillebror. Kanske den bror jag lekt mest med? Den bror jag låtsatdes att jag läste för. Han som jag dämde upp bäcken med på våren. Och han som var lika rädd som mig när Magnus lurat i oss att man kunde få cancer när man gick under elledningar, haha.

Tommy. 7 år yngre än mig. ”minstingen” i familjen. Är nog den bror som jag kan känna igen mig mest i. Han som aldrig kunde vara tyst utan pratade jämnt. Han som önskade sig en svart ponny som skulle heta Sator och som visste redan från bebisben att han skulle jobba med timmerbil.

Annons