Lagom till att lill tore lärt sig ta sig fram själv på sitt egna lilla sätt så startar jag igång en ny tävling. Och ännu en rolig tävling i samarbete med DARLINGEXPRESS då jag lottar ut TVÅ par Kalle Kryp!

OM KALLE KRYP; Kalle Kryp är ett nytt, unikt och enkelt hjälpmedlet för barn som ska lära sig att krypa eller redan kryper. Den flexibla och mjuka mudden dras upp på barnets knä och kan användas både ovanpå byxor eller barbent. De funktionella silikonprickarna på mudden fungerar som ett anti-halkskydd och gör att barnet får bra fäste med sina knän på hala golv. Mudden skyddar även kläderna mot slitage och små knän från stickor och hårda underlag. One-size storlek passar alla små krypiga knän. Kalle Kryp är utvecklad av Josefin Lundquist, en svensk trebarnsmamma.

DarlingExpress är tjänsten för dig som enkelt vill skicka en fin present till en nyfödd.

Jag är med och tävlar inne hos EN POJKMAMMAS VARDAG som lottar ut TVÅ par Kalle Kryp i samarbete med DARLINGEXPRESS. Var med och tävla du också! Tävlingen avslutas den 19 mars klockan 21.00

Reglerna är enkla och självklart kan alla vara med och tävla!
För 1 lott: Skriv i en kommentar vilken färg du önskar på Kalle Kryp om Du blir den lyckliga vinnaren. Glöm inte att fylla i ditt namn, mailadress och eventuellt bloggadress.

För 2 lotter: Länka till tävlingen med bild och den kursiva texten under. Se till att länkarna fungerar. Skriv med länken till inlägget i samma kommentar. Har du inte någon blogg? Tipsa minst 3 vänner genom mail plus ett till mig (elinteg@hotmail.com). Skriv i kommentar ”jag har tipsat genom mail”.

För 3 lotter: ”Gilla” Darlingexpress på facebook. Glöm inte att skriva med vad du heter på facebook.

För 4 lotter: Tipsa om tävlingen på din facebook sida och länka till tävlingen, glöm inte skriva med ditt facebooknamn/profillänk.

Du bestämmer själv hur många lotter du vill ha och kan högst få fyra stycken. Skriv gärna alla lotter i samma kommentar.

Tävlingen avslutas den 19 mars klockan 21.00
LYCKA TILL ♥

Annons