20111112-105047.jpg

bilden är inte en dagens. Edvin har fått sova bra inatt trots att han vägrar alvedon. (medicin är något som denna kille blåvägrar). Men speciellt ont verkar han ändå inte ha. Problemet var istället illamående och kräk tidigt på morgonen då han bara fått i sig 2 små drickyoughurt på hela dan igår.

Men nu har sambo raporterat (jag har min arbetshelg och jobbar heldag idag) att saft, oboy och ett kokt ägg slunkit ner nu på förmiddan. Och att tanden ser ut att redan komma tillbaka på rätt plats. Hoppas nu att det går bra även denna gång med tänderna. För att detta är tråkigt nog ANDRA gången liten trillar och slår illa tänderna (om förra gången finns att läsa här).

Många undrar om vad som händer nu med tänderna. Tandläkaren gör inte så mycket. Utan man avvaktar och ser. Tänder har en tendens att åka tillbaka dit dom ska. Och är dom skadad och blir grå drar man inte ut dom om det absolut inte behövs. Det är BÄTTRE med en skadad tand som sitter fast än att dom permanenta tänderna kommer redan. Och OM dom permanenta tänderna är skadad så har vi dokumenterat hos tandläkaren om vad som hänt. Just nu är det lättäten kost som gäller i ca en månad så tänderna får växa fast igen …

Annonser