20111130-200241.jpg

Då har familjens minsting hunnit bli 17 månader. Mycket händer. Han säger kanske inte så jätte många ord än (ord han oftast använder är; mamma, pappa, titta, där, lampa, vovve och se). Men han pekar och gör sig förstådd riktigt bra ändå.

Han tar sig upp och ner i trappan utan problem. Det nyaste är också att han kan åka ner på rumpan ner precis som storebror. (som han alltid härmar i allt)

Tv-kontrollerna ligger inte säker någonstans. För han är ju inte dummare än att han använder köksstolarna så han tar sig upp dit där dom är.

Har fått ett alldeles eget rum. Och han somnar själv där utan problem. Men återigen har han kommit in i en period då han vaknar på natten och får då komma in till oss. Leksakerna där inne får han leka som han vill med. För här kan såklart inte brorsan stänga ut han.

Frågar man om han vill duscha skakar han häftigt på huvudet. Medan badkaret är en hit!

Han har hunnit med att tugga sönder en diskmaskinstablett och höll på att skrämma slag på både mamma och pappa. Men det hela slutade lyckligt och det behövdes inte ens en tur på akuten. Rackarunge! Men nu är tabletterna undangömda på ett säkert ställe, för detta testar vi INTE på igen.

Annons