Detta dygn har ungarna hunnit med det mesta i lek, bus och spelväg … (och just här håller dom på att göra egen film och vi vuxna fick oss en liten ”biostund” efteråt)

Även Tore kände sig delaktig i spelandet. För vem har sagt att man inte kan använda en playstationdosa till ett xbox ? Det gick minst lika bra att ratta och svänga med den ..

Och jägaren i Edvin väcktes när han fick testa på storkusinens ”jägarspel”. Han lyckades fälla ett stort antal hjortar, björnar och vargar. Gissa vad denna lilla man önskar sig när han fyller år ?

Fina kusiner !!

Och det har spelats bordspel. Ungarna har plöjt igenom både mixmax, memory och nåt spel där dom ska fånga kokosnötter (och jag antar att morbror Henrik och ”moster” Erika kommer  att kunna hita kokosnötter lite varstans nu)

Och det blev även lite brottning. Lillkusinen Tilda är inte den som är den och hon tyckte att det var jätte roligt !! men också mycket kurragömma, springa kapp och utklädnad har hunnit med på detta dygn.

det är inte konstigt att edvin skrek NEJ när vi skulle fara hem. han skulle lätt kunna stanna en vecka till. minst. väldigt trötta tore tyckte nog mest att det var skönt att fara hem. han sov hela vägen hem – fick byta om till pyjamas – fick vällingflaskan .. och somnade direkt. det tar på krafterna att ha roligt !!