Startar nu upp en ny rolig tävling o denna gång är det i samarbete med Vincent Shoe Store. Där inne hittar du tuffa och roliga, moderiktiga och funktionella barnskor och relaterade tillbehör. I Vincent Shoe Store hittar du inför varje säsong barnskor för alla typer av väder och fötter. Så kika gärna in där om du inte redan gjort det!

Och denna gång kommer det att vara 4 lyckliga vinnare! För i vinstpotten finns 4 par Carlos babyskor, 2 par blå o 2 par röda. Kan det bli bättre?
”En mini tygsko för de allra minsta. En espadrillo i sling-back variant med fina detaljer. Reglerbar och öppningsbar baktill.”

Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om ett par Carlos babyskor i samarbete med Vincent Shoe Store. Var med och tävla HÄR du också!”

Reglerna är enkla och alla kan självklart vara med och vinna!
För 1 lott; Gå in till Vincent Shoe Store o berätta i en kommentar om vilken babysko du tycker är den tuffaste. Skriv sedan vilken färg o storlek ni önskar på skorna om ni blir den lyckliga vinnaren. Gör detta tillsammans med erat namn, mailadress och eventuellt bloggadress.

För 2 lotter; Så länkar ni också till tävlingen från eran blogg med tävlingsbilden o den kursiva texten nedanför (kolla också att länkarna fungerar). Har ni ingen blogg så mailar ni och tipsar minst 4 vänner om tävlingen plus att du skickar ett mail till mig (elinteg@hotmail.com) så jag vet att det är ”riktigt gjort”. Lämna sedan en till kommentar med länk till tävlingsinlägget eller skriv ”jag har tipsat genom mail”.

Tävlingen avslutas den 14 April klockan 21.00
Vinnare utses genom lottning.

Lycka till!