Har ett nytt och roligt samarbete tillsammans med DARLINGEXPRESS och har fått äran att lotta ut ett valfritt påslakanset till spjälsäng!

DarlingExpress är tjänsten för dig som enkelt vill skicka en fin present till en nyfödd.

”Jag tävlar inne hos EN POJKMAMMAS VARDAG om ett valfritt påslakanset till spjälsäng från DARLINGEXPRESS. Var gärna med och tävla du också!
Tävlingen avslutas den 27 februari klockan 21.00″

Reglerna är enkla och självklart kan alla vara med och tävla!
För 1 lott: Skriv i en kommentar vilket påslakanset till spjälsäng du önskar om DU blir den lyckliga vinnaren. Anmäl dig också till Darligexpress nyhetsbrev. Glöm inte att fylla i ditt namn, mailadress och eventuellt bloggadress.

För 2 lotter: Länka till tävlingen med bild och den kursiva texten under. Se till att länkarna fungerar. Skriv med länken till inlägget i samma kommentar. Har du inte någon blogg? Tipsa minst 3 vänner genom mail plus ett till mig (elinteg@hotmail.com). Skriv i kommentar ”jag har tipsat genom mail”.

För 3 lotter: ”Gilla” Darlingexpress på facebook. Glöm inte att skriva med vad du heter på facebook.

För 4 lotter: Tipsa om tävlingen på din facebook sida och länka till tävlingen, glöm inte skriva med ditt facebooknamn/profillänk.

Du bestämmer själv hur många lotter du vill ha och kan högst få fyra stycken. Skriv gärna alla lotter i samma kommentar.

Tävlingen avslutas den 27 Februari klockan 21.00
LYCKA TILL ♥