Startar upp en ny rolig tävling o denna gång i samarbete med Barntyger.se då jag lottar ut ett presentkort värde 300 kronor!

Barntyger.se är webbutiken där du hittar textil inredning och accessoarer för barnrummet. Fina tyger i metervara och färdigsydda paneler, kuddar, filtar, bäddtextil, lampor, förvaringsboxar och andra produkter från välkända svenska varumärken av hög kvalitet och fin design.”

”Tävla hos Edvinsmamma om ett presentkort värde 300 kronor
från Barntyger.se. Var med o tävla HÄR du med!”

Reglerna är enkla och alla kan självklart vara med och vinna!
För 1 lott; Gå in o kika hos Barntyger.se o berätta i en kommentar om vad du skulle använda presentkortet till om du blev den lyckliga vinnaren. Gör detta tillsammans med erat namn, mailadress och eventuellt bloggadress.

För 2 lotter; Så länkar ni också till tävlingen från eran blogg med tävlingsbilden o den kursiva texten nedanför (kolla också att länkarna fungerar). Har ni ingen blogg så mailar ni och tipsar minst 4 vänner om tävlingen plus att du skickar ett mail till mig (elinteg@hotmail.com) så jag vet att det är ”riktigt gjort”. Lämna sedan en till kommentar med länk till tävlingsinlägget eller skriv ”jag har tipsat genom mail”.

Tävlingen avslutas den 2 Maj klockan 21.00
Vinnare utses genom lottning.

Lycka till!

Annonser